Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Adele Beach, Adelianos Kampos

Bazén v hotelu Adele Beach

Hotel Adele Beach v letovisku Adelianos Kampos leží přímo na mořské pláži. Nabízí se zde možnosti zábavy, nákupů a různé taverny. Do Rethymnonu jezdí autobusy, zastávka je asi 30 m od hotelu.

V jedné z hotelových budov je recepce (se sejfy k pronajmutí), televizní místnost, restaurace (prostor pro nekuřáky), pěkná venkovní terasa. V zahradě se nachází 2 bazény s mořskou vodou, terasa. Slunečníky, lehátka i ručníky jsou v hotelu i na pláži za poplatek.
Pravidelně jsou pořádány folklórní večery, barbecue, večery s živou hudbou na pláži nebo u bazénu.

V pokojích najdete telefon, rádio, koupelnu, balkon nebo terasu.
Stravování je zajištěno formou polopenze (snídaně a večeře formou bufetu).

(údaje jsou z roku 2010)

Vybavení pokoje v hotelu Adele Beach na Krétě

Komentáře

Dovolená se nám líbila. Odpočinuli jsme si, poznali milé lidi. Všude bylo čisto, uklizeno. Náš pokoj nebyl velký, ale vždy pečlivě uklizený, postel byla ustlána, ložní prádlo srovnáno na posteli. Koupelna extra čistá, ale velmi malá. Ochotný personál splnil každé přání. Většina lidí mluvila německy. Domluvíte se i anglicky. Na pláž je to z pokoje pár kroků. Můžete se zde věnovat různým vodním sportům. Nejbližší supermarket se nachází 50 m od hotelu. Je zde plno možností, kam zajít nakoupit či posedět. Každých 20 minut jezdí autobus do města. Dostanete se i do větších měst: Chanie nebo Heraklionu. Slušná nabídka jídel, každý si vybere. Kousek od hotelu si můžete zahrát např. plážový volejbal. Pláž je písčitá, dále štěrkovitá. V moři můžete šlápnout na ostré kameny, vezměte si raději obuv do vody. Bazén je vždy čistý, občas jsme v něm byli i sami. Hotel je vhodný pro rodinnou rekreaci.

Kréta na Facebooku