Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Maravel Sky, Adelianos Kampos

Apartmány Maravel Sky u bazénu, Adelianos Kampos

Ubytovací komplex Maravel Sky se skládá z hotelu Maravel Sky (111 pokojů) a apartmánů Maravel Sky (53 obytných jednotek). Nachází se asi 150 m od pláže a 6 km od centra letoviska Rethymnon na Krétě.

Můžete zde využít recepci, televizní místnost, kavárnu, restauraci, 2 bazény a bar. Dětem je k dispozici malý bazének a dětské hřiště. Lehátka u bazénů jsou bez poplatků, na pláži už za poplatek.
Jednou týdně hotel pořádá diskotéku nebo folklorní večer. Zdarma si můžete zahrát tenis, stolní tenis nebo biliár a na pláži se můžete za poplatek věnovat vodním sportům (místní provozovatelé).

Apartmány se skládají z jedné větší a z jedné menší ložnice, kuchyňky, koupelny a WC. Najdete v nich lednici, telefon, televizi se satelitem, sejf, fén, klimatizaci (v provozu od půlky června do půlky září). Apartmány mají balkón nebo terasu s výhledem na bazén.

Stravování: Polopenze je zajištěna formou švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Apartmánový komplex Maravel Sky - bazén

Komentáře

Vzhledem k ceně je ubytování slušné. Protože jsme pořád jezdili na výlety, bazén nás moc nezajímal. Personál se o hotel s příliš velkým nadšením nestará. Hlady jsme neumřeli, krétskou kuchyni konečně známe, ale chtělo by to trochu víc nadšení... Hotel se nachází u silnice, která spojuje západ a východ Kréty. Pokud půjdete pět minut směrem na Rethymnon, dojdete na pláž hotelu Rethimna Beach, kde se dá hezky vykoupat. Hotelový bazén se nachází přímo u silnice. Chybí nabídka jídel pro děti.

Kréta na Facebooku