Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Kavoussi Resort, Falasarna

Apartmánový hotel Kavoussi Resort

Hotel Kavoussi Resort je umístěn na svahu s nádherným panoramatickým výhledem na olivové háje, úrodnou plošinu Falassarna a velkou zátoku s písečnou pláží. Pláž je od hotelu vzdálena asi 2 km, centrum městečka Falassarna přibližně 3 km.

Hotel byl postaven v roce 2004 a řídí ho sama majitelka se svou rodinou. Má velmi příjemnou atmosféru a je zařízen v tradičním krétském stylu. Hostům je k dispozici recepce, přístup na internet (za poplatek), místnost pro snídaně, bar a malá knihovna. Venku se nachází zastřešená terasa s nádherným výhledem na moře a k večeru na západ slunce. Součástí hotelu je také zahrada s možností grilování.

K hotelovému zařízení patří studia a apartmány. Studia (1 - 3 osoby) jsou velmi útulně a vkusně zařízena dřevěným nábytkem. Jejich součástí je obývací pokoj kombinovaný s ložnicí s jednou pohovkou ke spaní a s možností přistýlky pro třetí osobu, sprcha a WC. Kuchyňský kout je vybaven lednicí a kávovarem. Za poplatek je možné dostat klimatizaci a fén. Pokoj má balkon s výhledem na moře.
Apartmány (2 - 4 osoby) jsou vybaveny stejně jako studia a navíc je zde oddělená ložnice s dvoulůžkem. Jejich součástí je samozřejmě sprcha, WC a balkón s výhledem na moře.

Stravování: Vlastní nebo snídaně, připravená z domácích produktů. Na přání vám také uvaří (za příplatek) krétské speciality, které vám budou servírovány na terase. Na recepci můžete zakoupit víno a olivový olej vlastní výroby.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Kavoussi Resort ve Falasarně - pohled na pláž

Kréta na Facebooku