Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Santa Marina Beach, Agia Marina

Krétský hotel Santa Marina Beach s pláží

Hotel Santa Marina Beach je situován na písečné pláži. Do centra letoviska Agia Marina je to asi 800 m. Do města Chania (8 km) jezdí linkové autobusy. K příjemnému večeru v řecké atmosféře zvou různé taverny a bary v centru letoviska Agia Marina. Hotel se řadí do řecké kategorie A.

Hotelový komplex disponuje dvěma budovami, kde se nachází 188 pokojů. Hlavní budova leží přímo na pláži a nachází se zde recepce, internetový koutek (za poplatek), nekuřácká restaurace s terasou, dvě další restaurace a bar. V zahradě je dále taverna se zastřešenou terasou. V druhé budově, která je od hlavní budovy oddělena pouze cestou s přechodem, se nachází sladkovodní plavecký bazén se samostatným dětských bazénkem a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma, na pláži za poplatek. Osušky je možné zapůjčit na kauci.
K dispozici je fitness centrum. V hlavní sezóně jsou na pláži jinými provozovateli nabízeny různé sportovní aktivity. Dále je zde hřiště na plážový volejbal.

Pokoje jsou zařízeny moderně a komfortně, mají klimatizaci, ledničku, minibar (za poplatek), sejf, telefon, satelitní televizi, připojení k internetu (za poplatek), koupelnu s vanou nebo sprchou, toaletu, fén a balkón. Objednat si můžete pokoj s výhledem na moře.

Jako formu stravování si můžete vybrat polopenzi nebo all inclusive. Všechna jídla jsou nabízena formou bufetu.

Hotelový bazén - Santa Marina Beach na Krétě
Hotel Santa Marina Beach na Krétě - možnost ubytování

Komentáře

Cena za pobyt v hotelu odpovídala nabízeným službám. Dovolenou jsme zde trávili dvakrát a znovu tento hotel asi nenavštívíme. Poloha hotelu je velice výhodná – leží přímo na překrásné pláži. Před hotelem se nachází autobusová zastávka linkového autobusu do Chanie (cca 20 min). Hotel má i přes své umístění u silnice velice klidné okolí. (Velice rušivým momentem se ale ukázal v sousedství bydlící kohout, který se ohlašoval ve 4.30 hod velice silným hlasem - další spaní tak bylo od této chvíle nemožné). Hotel je od místního centra vzdálen cca 3 km. Možnosti nákupů a stravování jsou zde dostačující. Při návštěvě hotelu před třemi lety jsme byli se stravováním spokojeni – nyní se situace v tomto ohledu změnila k horšímu. Obsluha u ranního bufetu chyběla – obsloužit jsme se museli úplně sami (příbory, talíře, ubrousky atd.). Nabídka jídla byla každý den stejná. Na snídani jsme dostávali zbylé jídlo z večeře předchozího dne. Večeře nebyly chutné (kuřecí stehna nedopečená, gyros rosolovitý, často zapáchající). Pouze rajčatové a okurkové saláty byly v pořádku. U mrkvového salátu se nezdráhejte vyzkoušet i zelenou variantu. Na jídlo jsme byli nuceni chodit do jiných restaurací. Často nám k tomu stačilo pouze ucítit zápach z jídla nebo pohled na nabízené jídlo. Pláž před hotelem je rozlehlá a ideální pro procházky nebo běhání. Přímo na pláži si můžete pronajmout lehátka a slunečník (2 lehátka a slunečník 5 Euro na den). Dále od hotelu vyjde totéž trochu levněji (od 3 Eur).

Kréta na Facebooku