Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Porto Elounda Golf & Spa Resort, Elounda

Hotel Porto Elounda Golf & Spa Resort na Krétě

Poloha

5-hvězdičkový hotel Porto Elounda De Luxe Resort se nachází na klidném místě, v severovýchodní části řeckého ostrova Kréta.

Je postaven přímo u moře, u lehce se svažující soukromé písečné pláže. Patří k němu i sesterské hotely Elounda Peninsula a Elounda Mare.

Cca 200 m od hotelu je autobusová zastávka zajišťující pravidelné spojení s rybářskou vesničkou Elounda (cca 2 km) a s městečkem Agios Nikolaos (cca 9 km).

Zařízení

Luxusní hotelový resort Porto Elounda Golf & Spa Resort, terasovitě uspořádaný, byl v roce 2004 zrekonstruován. K ubytování je připraveno více než 140 pokojů a apartmánů s překrásným výhledem na zátoku Mirabello.

V hlavní budově najdete přijímací halu s recepcí, lobby bar, výtah, společenské místnosti, piano bar, hlavní restauraci, v hlavní sezoně navíc 2 á-la-carte restaurace (za příplatek), pasáž "Playiada" s obchody.

Ve venkovních prostorách je umístěn sladkovodní bazén, oddělené brouzdaliště pro děti, skluzavky a dětské hřiště. Na pláži jsou sprchy a plážový bar. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mají k dispozici zdarma posilovnu, stolní tenis, parní lázeň, krytý bazén a saunu. Pro nejmenší je připraven dětský klub "Children's Ark" (do 5 let) a "Children«s Park" (5-12 let)

Za poplatek jsou služby wellness centra "Six Senses-Spa" (např. masáže, tepidárium, hydropool), 2 tenisové kurty, fotbalová akademie Arsenal, 9-jamkové golfové hřiště a vodní sporty, jako např. surfování, vodní lyže, šlapadla anebo potápění.

Ubytování

Komfortní pokoje typu Porto Deluxe (ca. 37 m²) v hlavní budově jsou vybavené koupelnou s vanou / WC, vysoušečem vlasů, župany a pantoflemi, posezením, minibarem (za poplatek), klimatizací, trezorem, satelitní TV, DVD přehrávačem, hudebním systémem, přístupem na internet, telefonem a balkónem s výhledem na moře.

Pokoje typu Porto Deluxe Pool (ca. 45 m²) mají stejné vybavení, ale koupelna má navíc sprchu, a z terasy je možný přístup k bazénu s mořskou vodou, který se nachází hned před hlavní budovou. Tento bazén mohou využívat jen hosté, kteří mají tento typ ubytování.

Prostornější suity Porto Deluxe Pool (ca. 67 m²) mají navíc kombinovanou obývací ložnici, 1 oddělenou ložnici, výhled na moře, terasu a privátní bazén.

Stravování

Polopenze - snídaně jsou podávány formou švédských stolů, večeře výběrem z menu v restauraci "Nafsika" se salátovým, předkrmovým a dezertovým bufetem. V hlavní sezóně můžete také večeřet v jedné z á-la-carte restaurací (za příplatek).

Vybrat si můžete mezi restaurací Aglio & Olio s italskými specialitami a Odysseus přímo u moře s řeckými pokrmy a plody moře. Hotel také pravidelně pořádá různé tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2014)

Pláž u hotelu Porto Elounda Golf & Spa Resort, Elounda
Bazén u hotelu Porto Elounda Golf & Spa Resort, Elounda
Krétský hotel Porto Elounda Golf & Spa Resort - ubytování
Restaurace hotelu Porto Elounda Golf & Spa Resort, Elounda

Místo

Hotel Porto Elounda Golf & Spa Resort, Kréta 35° 14' 30.8868" N, 25° 43' 53.2992" E
Location

Kréta na Facebooku