Jste zde

Domů » Severní Kréta

Pláž Star Beach Water Park, Chersonissos

Pohled na krétskou pláž Star Beach Water Park

Pláž Star Beach Water Park v Chersonissosu je pěkná, ale bohužel příliš malá na to, kolik se tu schází koupajících. Kdo hledá pohodu a klid, ten je tu opravdu na špatném místě. Přístup k písčité pláži je jen po schodišti, vede k ní poměrně dlouhá cesta a sestup po srázu. Mohou tu být i jednotlivé kameny. Velká vodní plocha s průměrnými vlnami nepůsobí koupajícím žádné potíže, koupání je tu pohodové a bezpečné.

Na pobřeží jsou rozmístěné sprchy a převlékací kabinky, slunečníky a lehátka jsou za poplatek. Jsou tu také k dispozici menší bazény s chrličemi vody a skluzavkami pro děti, jejichž využití je zdarma. Nad pláží je umístěný vodní park Star Beach Water Park, kde jsou kromě velkých tobogánů a skluzavek v nabídce všemožné vodní sporty a jiné atrakce. Pro ty nejmenší je také k dispozici dětské hřiště.

Občerstvit se můžete v mnoha plážových barech a restauracích, vlastní jídlo a pití není na pláži dovolené. Večer se na pláži scházejí mladí lidé, kteří se až do ranních hodin baví na diskotéce.
Na pláž se snadno dostanete i z okolních míst, zastávka autobusu je přímo u areálu.

Zařazení: 

Kréta na Facebooku