Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Petra Mare, Ierapetra

Krétský hotel Petra Mare u moře

4-hvězdičkový hotel Petra Mare se nachází na okraji města Ierapetra, přímo u hezky udržované písčito - oblázkové pláže. U vstupu do moře jsou částečně skalnatá plata. Centrum města s velkým množstvím nákupních a zábavních příležitostí je vzdálené cca 800 m podél pobřežní promenády.

Rozsáhlý hotel, který je vhodný především pro rodiny, nabízí k ubytování 227 pokojů ve 4 patrech. Dále k jeho zařízení patří velká přijímací hala s recepcí a posezením, klimatizace, společenské místnosti, televizní koutek, internetový koutek (za poplatek), internetové připojení WLAN v lobby (zdarma), restaurace a bar s terasou s pěkným výhledem na moře, výtahy, mini market.
Ve venkovních prostorách se nachází bazénová část s mořskou vodou, samostatný dětský bazén s malou skluzavkou, sluneční terasa, bar u bazénu a amfiteátr na večerní představení. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma posilovna, stolní tenis, plážový volejbal a biliárd. Hotel přes den i večer pořádá animační a zábavní programy, hry a show. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let) a dětské hřiště.
Za poplatek je tenis a wellness - sauna, jacuzzi, masáže, a různé druhy vodních sportů (jako např. vodní lyže) od místních provozovatelů.

Moderní a komfortně zařízené pokoje (cca 28 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, televizí se satelitem a s hudebními kanály, sejfem (za poplatek), ledničkou, klimatizací, balkónem nebo terasou. Pokoje jsou s výhledem do vnitrozemí nebo na moře.
Úklid probíhá 6 x týdně, výměna ručníků a ložního prádla 3 x týdně. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, občerstvení od 10 do 18 hodin, zmrzlina pro děti v čase 12 - 13 a 16 - 17 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje během jídla a u baru od 10 hodin do půlnoci.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Petra Mare s pláží
Krétský hotel Petra Mare s bazénem
Krétský hotel Petra Mare - ubytování

Místo

Hotel Petra Mare, Ierapetra

Kréta na Facebooku