Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Perle Resort & Spa, Akrotiri

Krétský hotel Perle Resort & Spa

Poloha

4-hvězdičkový hotel Perle Resort & Spa je umístěn na klidném místě poloostrova Akrotiri, nad skalnatou zátokou s nádherným výhledem na moře. Přímo před hotelem je autobusová zastávka s pravidelným spojením do města Chania, které leží východním směrem (asi 15 km).

Vesnička Stavros s tavernami, kavárnami a nákupními možnostmi je vzdálená 2 km, je proslavená tím, že se zde natáčel známý americký film "Řek Zorba" s Anthony Quinnem v hlavní roli. Nejbližší pláž je také asi 2 km daleko, jezdí k ní hotelový transfer zdarma (každé 2 hodiny, cca od 10 do 18 hodin).

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 146 pokojů v hlavní budově a v bungalovech. Dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí a barem, internetový koutek a internetové připojení Wi-Fi (zdarma) ve veřejných prostorách, mini market, knihovna, hlavní restaurace s terasou a výhledem na moře, à-la-carte restaurace.

Ve venkovní zahradě jsou umístěné dva bazény se slanou vodou, oddělený dětský bazén a pool bar, malý vodní park a vodní skluzavka pro děti, dětské hřiště. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový kurt (s umělým osvětlením), tenisové rakety a míčky, posilovna, wellness centrum s parní lázní, saunou (1x týdně) a s krytým bazénem. Hotel příležitostně pořádá řecké večery. Pro děti je k dispozici mini club (2 - 12 let, 5 krát týdně).

Za poplatek je biliár, stolní fotbal, různé lázeňské a kosmetické procedury ve wellness centru, vodní sporty na pláži Stavros a půjčovna kol.

Ubytování

Prostorné a komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, mini barem (za poplatek), trezorem, klimatizací, župany a pantoflemi, balkónem nebo terasou s výhledem na krajinu nebo na moře.

Pokoje v bungalovech jsou zařízeny podobně, ale jsou o něco prostornější a mají navíc kombinovaný obývací pokoj s prostorem ke spaní (rozkládací gauč) a oddělenou ložnici.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, občerstvení 11 - 17 hodin, odpolední čaj, káva a koláče, zmrzlina 11 - 23 hodin, výběr místních alkoholických a nealkoholických nápojů 11 - 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Krétský hotel Perle Resort & Spa a vstupní hala
Krétský hotel Perle Resort & Spa s bazénem
Krétský hotel Perle Resort & Spa - ubytování

Místo

Hotel Perle Resort & Spa, Akrotiri 35° 35' 4.0164" N, 24° 4' 34.176" E
Location

Kréta na Facebooku