Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Knossos Beach Club, Kokkini Hani

Krétský hotel Knossos Beach Club

Hotel Knossos Beach Club se nachází na severním pobřeží ostrova Kréta, v přírodní zátoce s písečnou pláží. Leží cca 10 km od města Heraklion.

Malé pobřežní město Kokkini Hani s několika obchody a zábavními podniky je vzdálené přibližně 400 metrů. Nejbližší taverny a supermarket jsou vzdálené 200 m. Autobusová zastávka s pravidelným spojením do letovisek Heraklion a Agios Nikolaos (cca 55 km) se nachází v blízkosti hotelu.

Hotelové zařízení bylo renovováno v roce 2008 ve stylu řecké vesničky, je obklopené krásnou zahradou. K ubytování se nabízí 23 pokojů v hlavní budově a 100 pokojů v bungalovech.

V hlavní budově se nachází recepce s místem k posezení, 3 restaurace (hlavní, tématická, á-la-carte restaurace), společenská místnost, televizní místnost, lobby bar, internetový koutek (za poplatek), internetové připojení WLAN, minimarket, konferenční místnosti, 24-hodinový pokojový servis, prádelna (za poplatek).

V udržované zahradě se nacházejí 2 bazény s mořskou vodou (podle sezóny jeden vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasa, poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování se nabízí tenis (umělé osvětlení za poplatek), plážový volejbal, fotbal, minigolf, stolní tenis, vodní pólo, šipky. Za poplatek je posilovna, masáže, vodní sporty na pláži (vodní lyže, windsurfing, parasailing, šlapadla anebo kánoe).

Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici miniclub (4 - 12 let), dětské hřiště, animační program pro juniory (13 - 16 let, v červenci a srpnu), možnost hlídání dětí za poplatek.

Pokoje

Komfortně zařízené bungalovy jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, trezorem (za poplatek), ledničkou, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Bungalovy Superior leží přímo u moře, mají základní vybavení stejné jako standardní bungalovy, ale jsou nově renovované a elegantnější. Mají "královskou" postel, župany, pantofle, přístup na internet (zdarma), přístroj na přípravu kávy a čaje, velkou dřevěnou terasu s lehátky a slunečníkem.

Junior suity jsou podobně zařízené jako bungalovy Superior, ale jsou o něco prostornější. Leží blízkou pláže, mají minibar (při příjezdu naplněn nealko nápoji).

Pokoje "En suite" mají navíc mramorovou koupelnu, oddělené WC, venkovní sprchu na terase a rezervované místo na pláži.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, kontinentální snídaně pro "spáče", různé snacky od 11:00-18:00 hodin, odpolení káva a koláče 16:00-17:00 hodin. V čase 10:00-24:00 hodin zmrzlina, místní alkoholické a nealko nápoje. Dovozové nápoje a jídlo v á-la-carte restauraci musí byt zaplacené extra.

(údaje jsou z roku 2011)

Krétský hotel Knossos Beach Club s restaurací
Krétský hotel Knossos Beach Club s bazénem
Krétský hotel Knossos Beach Club - ubytování

Místo

Hotel Knossos Beach 35° 19' 55.002" N, 25° 14' 44.7504" E
Location

Kréta na Facebooku