Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grecotel Amirandes, Gouves

Pohled na hotel Grecotel Amirandes, Gouves

Poloha

5-hvězdičkový hotel Grecotel Amirandes se nachází na řeckém ostrově Kréta, přímo u dvou krásných písečných zátok s plážemi a jedné oblázkové zátoky. Vesnička Gouves je vzdálená cca 2 km, letovisko Chersonissos asi 10 km. Čas od času je třeba počítat s hlukem přistávajících letadel na nedalekém letišti.

Zařízení

Exkluzivní hotelový resort spojuje prvky vody, kamene a dřeva, které se odrážejí v moderním stylu středomořské architektury a výjimečném designu. K ubytování nabízí více než 200 pokojů a suit.

V elegantní vstupní hale návštěvníky určitě zaujme laguna, u které se nachází bar Labyrinth s útulným posezením. Laguna nabízí zejména ve večerních hodinách působivou světelnou show.

V hlavní budově se nachází recepce, lobby, salónek, několik teras s výhledem na moře nebo na lagunu, knihovna s internetovým koutkem (za poplatek), satelitní TV místnost, butik, klenotnictví, mini market, hlavní restaurace s venkovní terasou, 3 à-la-carte restaurace (středomořská, řecká a asijská kuchyně).

Hotelový komplex je obklopen zahradou o ploše 70.000 m² s palmami, olivovníky a vodní krajinou. V zahradě se nachází velký plavecký bazén s mořskou vodou (olympijských rozměrů), dětský bazén a sluneční terasa. Slunečníky, lehátka a osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. U bazénu a na pláži jsou také sprchy.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma: posilovna, aerobik, ranní gymnastika a aqua aerobik, stolní tenis, mini fotbal, plážový volejbal a mnoho dalších aktivit. V ceně je také wellness centrum s vnitřním bazénem v lázních a saunou.

Hotel pravidelně pořádá zábavná show, živou hudbu a jiné programy. Pro nejmenší hosty je 6x týdně připraven Grecoland Club (3-12 let) a dětské hřiště.

Za poplatek jsou 3 umělé tenisové kurty s osvětlením, tenisové lekce, půjčovna horských kol, vodní sporty na pláži (kajaky, wetbikes, vodní lyžování, šlapadla, trimaran, potápění), 18-ti jamkové golfové hřiště Crete Golf Club, vzdálené jen 10 km (sleva na green fee).

Zpoplatněné je i exkluzivní "Elixir Spa" s masážními místnostmi, různé procedury, jako např. ajurvéda podle indických terapeutů, ošetření obličeje, manikúra a pedikúra, aromaterapie.

Ubytování

Elegantní, komfortně zařízené a prostorné pokoje typu Superior se nacházejí v hlavní budově, k jejich vybavení patří koupelna / WC a samostatná sprcha, župany a pantofle, vysoušeč vlasů, trezor, satelitní LCD TV, DVD přehrávač, telefon, WLAN připojení k internetu a minibar (za poplatek), klimatizace, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady nebo na moře.

Pokoje Luxury jsou umístěné v blízkosti hotelového křídla s lagunou a křídla Candia, mají podobné vybavení jako pokoje Superior, výhled na lagunu nebo boční výhled na moře.

Pokoj typu Deluxe se nacházejí v křídle Candia a mají vlastní bazén, pokoje Premium v bungalovech jsou hlavně před křídlem Candia a mají terasu s výhledem do zahrady.

Rodinné suity mají obývací a spací prostor oddělený posuvnými dveřmi, výhled do zahrady nebo na moře. Některé mají terasu s malým soukromým bazénem.

Stravování

Polopenze - americká gurmánská snídaně formou bufetu s fitness koutkem, pozdní snídaně, večerní bohatý bufet v hlavní restauraci s kuchařskou show, čerstvými saláty a syrovou bio zeleninou. Večeřet je možné také v restauraci à-la-carte se středomořskou, krétskou nebo asijskou kuchyní. Za příplatek je polední menu nebo obědy formou à-la-carte v brasserii nebo v řecké restauraci.

Pro děti od 3 do 12 let je připraven "Grecotel Tasty Corner" s jídlem a nápoji v čase 11-17 hodin, kde najdou např. bagety, sendviče, hranolky, pizzu, jogurty, ovocné saláty, mléko, ovocné šťávy a zmrzlinu.

(údaje jsou z roku 2013)

Hotel Grecotel Amirandes, Gouves
Hotel Grecotel Amirandes, Gouves s bazénem
Hotel Grecotel Amirandes, Gouves s pláží
Hotel Grecotel Amirandes, Gouves s restaurací
Hotel Grecotel Amirandes, Gouves - ubytování

Místo

Hotel Grecotel Amirandes, Gouves 35° 20' 6.0468" N, 25° 19' 25.3236" E
Location

Kréta na Facebooku