Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elounda Bay Palace, Elounda

Krétský hotel Elounda Bay Palace u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Elounda Bay Palace se nachází přímo u malé zátoky s písečnou pláží, na severním pobřeží řeckého ostrova Kréta. Centrum vesničky Elounda s tavernami a kavárnami je vzdálené asi 1,5 km.

Město Agios Nikolaos s mnoha dalšími nákupními a zábavními možnostmi je cca 10 km daleko. Asi 100 m od hotelu je autobusová zastávka, odkud pravidelně jezdí spoje do obou míst. Letiště je vzdálené 65 km.

Zařízení

Tradiční příjemný hotel nabízí k ubytování 244 pokojů, které jsou rozmístěné do dvou 3-patrových budov s výtahem a do několika bungalovů, které jsou obklopené zahradou.

V hlavní budově se nachází velká vstupní hala s recepcí a s posezením, televizní místnost, hlavní restaurace s terasou a nekuřáckou částí, bar, 3 á-la-carte restaurace, kadeřnictví, obchody.

V rozlehlé hotelové zahradě najdete bazény s mořskou vodou, dětské brouzdaliště, pool bar a sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma vyhřívaný krytý bazén (mimo hlavní sezónu), stolní tenis, basketbal a volejbal, fitness centrum.

Za poplatek lze využívat 5 tenisových kurtů, wellness centrum v sesterském hotelu Elounda Beach a vodní sporty na pláži (např. surfování, plachtění, potápění, vodní lyže, šlapadla, kánoe).

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje Superior (cca 26 m²) jsou umístěné v hlavní budově, k jejich vybavení patří koupelna, WC, vysoušeč vlasů, ručníky a pantofle, klimatizace, telefon, satelitní TV, trezor, minibar, balkón s výhledem do zahrady. Za příplatek je přímý nebo boční výhled na moře.

Pokoje Deluxe (cca 35 m²) jsou také v hlavní budově, základní vybavení je stejné jako u pokojů Superior, ale mají navíc sedací kout a přímý výhled na moře.

Bungalovy Superior (cca 26 m²) jsou umístěné blíže k moři, mají podobné vybavení jako pokoje Superior, balkón nebo terasu s výhledem na moře. V nabídce jsou také bungalovy Superior, které mají společný bazén (2 - 3 bungalovy sdílí vždy jeden bazén).

Bungalovy Deluxe (cca 30-40 m²) jsou v blízkosti pláže i bazénů. Navíc mají sedací kout a CD přehrávač.

Apartmány Deluxe (cca 55 m²) mají ještě navíc obývací kout s otevřeným nebo odděleným spacím prostorem, koupelnu s vířivkou, oddělenou sprchu.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bohatých švédských stolů. Za přípletek je možné zajistit i oběd a večeři formou výběru z jídelního lístku v restauraci á-la-carte. K večeři je vyžadováno vhodné oblečení.

(údaje jsou z roku 2012)

Krétský hotel Elounda Bay Palace s bazénem
Krétský hotel Elounda Bay Palace s barem
Krétský hotel Elounda Bay Palace s terasou
Krétský hotel Elounda Bay Palace - ubytování

Místo

Hotel Elounda Bay Palace, Elounda (Kréta) 35° 15' 5.3928" N, 25° 43' 47.3808" E
Location

Kréta na Facebooku