Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Casa Delfino, Chania

Krétský hotel Casa Delfino

Poloha

5-hvězdičkový hotel Casa Delfino je umístěn na pěší zóně, v samém srdci staré benátské části města Chania na řeckém ostrově Kréta.

V okolí hotelu najdete mnoho kaváren, obchodů a restaurací. Autobusové nádraží se spojením do ostatních částí ostrova je vzdálené asi 10 minut pěšky.

K nejbližší písečné pláži (s hrubým pískem) Nea Chorá půjdete asi 15 minut pěšky, lehátka a slunečníky jsou na ní k zapůjčení za poplatek.

Zařízení

Patricijský dům se stylovou atmosférou z konce 17. století byl v minulosti obýván benátskou rodinou Delfino, restaurován byl v roce 1990 a renovován s velkým důrazem na detail v roce 2011.

Hotel nabízí k ubytování celkem 24 pokojů a suit ve 3-patrové hlavní budově, a zároveň deluxe suity, které se nacházejí ve vedlejší budově.

V přízemí hlavní budovy je umístěná recepce, společenská místnost, malá konferenční místnost, bar a pečlivě udržované nádvoří s květinami, kde se za pěkného počasí podávají snídaně.

Dále k zařízení hotelu patří střešní terasa s panoramatickým výhledem na benátský přístav, s lehátky a slunečníky a snack servisem, bezdrátové připojení k internetu WLAN ve všech prostorách, pokojová služba.

Wellness

Ubytovaným hostům je k dispozici hotelové wellness centrum Casa Delfino Spa s velkým whirlpoolem, mramorovým hamámem, odpočinkovou částí. Za poplatek jsou různé masáže a procedury.

Ubytování

Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené v neoklasicistním stylu s mramorovou podlahou, koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací / topením, telefonem, TV se satelitním příjmem, bezdrátovým připojením k internetu (za poplatek), trezorem, minibarem.

Pokoje pro 2 dospělé a 1-2 děti mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, s 1 nebo 2 rozkládacími lůžky pro děti. Částečně s balkónem.

Suity pro 2-4 osoby mají základní vybavení stejné jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc jacuzzi. Částečně s balkónem.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Krétský hotel Casa Delfino s terasou
Krétský hotel Casa Delfino - ubytování

Místo

Hotel Casa Delfino, Chania 35° 31' 1.4592" N, 24° 0' 56.3292" E
Location

Kréta na Facebooku