Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bali Beach & Village, Bali

Krétský hotel Bali Beach & Village u moře

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Bali Beach & Village na ostrově Kréta je postaven na svahu a nabízí krásný výhled na rybářskou vesničku Bali a její přístav. K malé pobřežní zátoce s písečnou pláží se dostanete po schodech, přímo od hotelu.

Hotel je ideální pro odpočinkovou dovolenou, místní centrum s několika bary, útulnými tavernami a obchody je vzdálené přibližně 300 metrů. Autobusová zastávka místní dopravy se spojením do okolních vesnic je asi 1,5 km daleko, letiště ve městě Heraklion asi 45 km.

Zařízení

Malý, terasovitě postavený prázdninový areál se skládá ze 2 částí, "Bali Beach" (přímo u pláže) a "Bali Village", které jsou oddělené malou místní komunikací. K ubytování nabízí 126 pokojů, k zařízení hlavní budovy "Bali Beach" patří přijímací hala s recepcí, společenská místnost s TV se satelitním příjmem, internetový koutek / WLAN (za poplatek), hlavní restaurace, útulný bar s terasou na střeše a s krásným výhledem na moře.

Ve venkovním prostoru jsou umístěné 2 plavecké bazény se sladkou vodou, sluneční terasy a oddělený dětský bazén, pool bar, plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté si zdarma mohou zahrát stolní tenis, za poplatek je kulečník a videohry. Hotel příležitostně pořádá folklórní večery. Zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži, jako např. windsurfing, plachtění (místní provozovatelé).

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, televizí se satelitem a s hudebním kanálem, trezorem (za poplatek), malou ledničkou, klimatizací, balkónem nebo terasou.

Pokoje v části Bali Beach mají postranní výhled na moře, pokoje v části Bali Village na mořskou stranu nebo do vnitrozemí. Úklid je prováděn každý den, ložní prádlo a ručníky se mění 2 x týdně, k dispozici jsou také dětské postýlky.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje během hlavních jídel a otvírací doby barů od 10.30 do 23.00 hodin a v pool baru 10.30 - 18.00 hodin. Káva nebo čaj a pečivo 15.30 - 17.00, malé občerstvení 11.00 - 15.30 u snack baru, zmrzlina pro děti 12.00 - 15.30.

(údaje jsou z roku 2012)

Krétský hotel Bali Beach & Village s bazénem
Krétský hotel Bali Beach & Village s pláží
Krétský hotel Bali Beach & Village s terasou
Krétský hotel Bali Beach & Village s terasou

Místo

Hotel Bali Beach & Village, Bali 35° 24' 46.9944" N, 24° 46' 59.7072" E

Komentáře

Hotel je čistý a klidný, v blízkosti jsou místa vhodná k rybaření. Pokoje mají báječnou polohu, připadáte si jako v amfiteátru, musíte však bohužel překonat mnoho schodů. Personál byl přátelský, vždy ochotný pomoci. Co se týče sportu a volného času jsme si raději vše organizovali sami a na hotel jsme v tomto ohledu neměli žádné nároky. Dávali jsme přednost moři před bazénem, náš vnuk se chodil do bazénu pro děti pouze ohřát.
Location

Kréta na Facebooku