Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Zorbas Village, Anissaras

Krétský hotel Aquis Zorbas Village

4-hvězdičkový hotel Aquis Zorbas Village se nachází na klidném místě, přímo u písečné a oblázkové pláže v Anissaras. Do letoviska Chersonissos s mnoha nákupními možnostmi, restauracemi a bary je to přibližně 4 km.

Rozsáhlý hotelový komplex byl postaven v krétském vesnickém stylu, obklopený květinovými zahradami. K ubytování nabízí přes 220 pokojů a skládá se z hlavní budovy a bungalovů.

Dále k jeho zařízení patří recepce, lounge s bezdrátovým internetovým připojením (zdarma), hlavní restaurace (nekuřácká), á-la-carte restaurace se středomořskou kuchyni, "Kukutsi" sushi bar, bar, obchod se suvenýry a amfiteátr.

V krásné a dobře udržované zahradě se nachází plavecký bazén se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, plážové osušky na kauci.

V ceně ubytování je posilovna, tenis, stolní tenis a krytý bazén. Hotel pravidelně pořádá denní animační program a večerní zábavu. Pro děti je připraven mini club (4 - 12 let), samostatný dětský bazén a dětské hřiště. Za poplatek je tenis, biliár, parní lázeň a masáže.

Moderně a komfortně zařízené bungalovy (2 - 3 osoby) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, telefon s přímou volbou, internetové připojení (zdarma), satelitní TV, trezor, ledničku, individuálně řízenou klimatizaci, balkón nebo terasu. Za příplatek je možný výhled na moře.

Bungalovy typu A (max. 3 osoby) mají stejné vybavení, ale nacházejí se v 1. řadě u pláže a mají navíc koupací pláště, pantofle, kávovar, balkón nebo terasu s výhledem na moře a privátní bazén.

Rodinné bungalovy (2 - 4 osoby, max. obsazení 3 dospělí + 1 dítě) mají navíc prostor ke spaní a a nabízejí výhled do zahrady.

Suity (2 - 4 osoby, max. obsazení 3 dospělí + 1 dítě) jsou vybavené podobně jako bungalovy, ale mají navíc oddělený pokoj, koupací pláště, pantofle, kávovar, balkón nebo terasu s výhledem do zahrady.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy i večeře formou bufetu, 1x týdně je možné povečeřet v á-la-carte restauraci, snacky po celý den, káva, čaj a koláče od 16 do 18 hodin. Zmrzlina, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10 do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Krétský hotel Aquis Zorbas Village a jeden z bungalovů
Krétský hotel Aquis Zorbas Village s bazénem
Krétský hotel Aquis Zorbas Village s restaurací
Krétský hotel Aquis Zorbas Village - ubytování

Místo

Hotel Aquis Zorbas Village, Anissaras 35° 20' 12.5628" N, 25° 21' 44.0784" E

Komentáře

Opravdu jsem si tady užili dovolenou a rád bych sem jel znovu, bohužel moje rodina chce poznat celý svět, jinak vřele doporučuji. Posílám přátelský pozdrav Malagovi za pultem. Pokud se kvalita ubytování ještě pozvedne, zaslouží si hotel 5 hvězdiček. Poloha hotelu je velmi pěkná, mohu jen doporučit. Pláž byla bezvadné, jen byste měli dětem vzít botky na koupání. Bazén byl super čistý, pokud se něco pokazilo, skvělý personál to okamžitě napravil.
Location

Kréta na Facebooku