Jste zde

Domů » Jižní Kréta » Agia Galini

Hotel Adonis, Agia Galini

Apartmánový hotel Adonis v oblasti Agia Galini

Malý hotel jednoduché střední kategorie pro hosty, kteří milují přírodu. Hotel je rodinného typu. Leží v klidné oblasti na okraji města Agia Galini. Celkem zde najdete 42 obytných jednotek, které jsou rozdělené do vícero budov. Po pár minutách chůze se dostanete do centra města k přístavu a hlavnímu náměstí, kde máte možnost nákupů nebo návštěv mnoha taveren a kaváren.
Letiště se nachází v Heraklionu, asi 75 km od hotelu.

Odpočinout si můžete na nedaleké oblázkovo-písčité pláži, která je velmi dlouhá. Hotel spadá do řecké kategorie C. Najdete tady celkem 42 pokojů, které jsou rozptýleny v hlavní budově i ve vedlejších budovách. Venku si můžete užívat slunce na terase. Najdete tu plavecký bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky si můžete zapůjčit bez poplatku. Občerstvení nabízí bazénový bar.
Pokoje jsou vkusně zařízeny, v hotelu najdete recepci, u které jsou sejfy za poplatek. Dále zde najdete odpočívárnu s televizním koutem se satelitním příjmem.
Ráno si můžete vychutnat rozšířenou kontinentální snídani v restauraci nebo na terase.

Ubytování a bazén hotelu  Adonis
Zařazení: 

Komentáře

Jakmile jsme zapomněli na naše zklamání z pokoje, tak jsme šli otestovat pláž a noční život v Agia Galini. Je tu hodně restaurací. Porce jsou všude dostačující a jídlo chutná moc dobře. Bary a kavárny jsou kouzelné. Dostanete tu taky krásně ozdobené koktejly i cenově jsou úplně ok a co se týče servisu, tak jsme byli moc spokojeni. Noční život zahrnuje plážové bary např. "So Far So Good" a klub "Jukebox" v přístavu. Tady panuje pořád dobrá nálada a taková ta pravá dovolenková atmosféra každý večer v týdnu. Člověk by neočekával, že by se v klubu od 11 hodin ještě něco dělo. Navštěvovali ho většinou místní obyvatelé, kteří sami teprve od půl jedné do jedné hodiny ranní měli volno. Pak teprve byla ta správná nálada! Náš pan domácí byl velmi milý a pěkně se o nás staral a např. při jednom řezném zranění dřív než nás poslal do místní lékárny, tak nám pomohl z jeho vlastní domácí lékárničky. Mentalita a přátelskost místních lidí v Agia Galini nás zarazila. Člověk musí být jen otevřený novým věcem a prožít vzrušující dovolenou mezi tamějšími lidmi. V hotelu si můžete moc dobře užívat ať už v párečku nebo s přáteli. Bazén jsme moc nevyužívali, protože jsme měli moře přímo pod nosem. Pokud si člověk zaplatí víc peněz, tak by dostlal luxusnější a hezčí apartmán. My jsme měli jednoduchý pokoj, takže nic oslňujícího co se týče vybavení nebo výhledu. Taky si musíte dávat pozor, abyste při dovolené nestrávili v hotelu moc času.  Personál byl moc ochotný a milý! Co se týká polohy hotelu, tak si musí člověk uvědomit, že na jihu Kréty je krajina hornatá a ve městě Agia Galini tomu není jinak! Máte tady různé cesty na běhání, což je zdravé a udržuje vás to v kondičce.:-) Člověk si na to zvykne... V případě snídaní, ty se nám zdály být nedostatečné, ale zato nám moc chutnaly. Dostávali jsme v rámci polopenze jídlo v jedné taverně v přístavu. Malé porce, ale zase výborná chuť! Vpředu na pláži jsou ke každé restauraci a kavárně přistavená lehátka. Musíte si za ně ale zaplatit (6,- euro na den za dvě lehátka a k nim dostanete ještě slunečník). Vzadu za pláží je skalnatá pláž s velkými vlnami, kde můžete nerušeně strávit hezký den.

Kréta na Facebooku